Led Ekrani

Led ekrani su trenutno najmoderniji i najučinkovitiji marketinški alati današnjice. Mogu prikazivati slike, video zapise, ponude ugostiteljskih objekata i ostale reklamne sadržaje. Osim što su ekološki najprihvatljiviji, sadržaj koji se prikazuje se brzo i jednostavno izmjenjuje.
S velikim ponosom ističemo kako smo ekskluzivni zastupnik POLET LED za HR.

Više o usluzi

Led ekrani

Polet led specijalisti su za digitalno reklamiranje i fiksne instalacije. Proizvođači su najsuvremenijih inovativnih rješenja. Svoje proizvode plasiraju po principu “ključ u ruke” jer osim same proizvodnje nude i usluge dizajniranja, projektiranja, instaliranja, upravljanja i u konačnici usluge održavanja LED sustava.

Ističu se visokom razinom kvalitete i usluge što potvrđuje neprestani rast broja njihovih stalnih klijenata. Radili su na vrlo zanimljivim projektima od opremanja niza maloprodajnih trgovina širom Europe za Nike, Adidas, Buzz, Skechers, opremanja sportskih objekata, stadiona, shopping centara, televizijskih studija - RTL, RTS, BLIC TV itd… Razumijevanje načina na koji LED tehnologija funkcionira može biti ključno kod donošenja vaše odluke. Za više smjernica ili informacija kao i za pomoć pri odabiru pravog LED rješenja za vaše potrebe obratite nam se s punim povjerenjem.

Klijenti i podrška

Partneri

Naš rad na projektima

Brendovi

Proizvođači opreme koje koristimo ili zastupamo

Uspješni projekti

Galerija